ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σεισμός στην Τουρκία: Διασώστες δίνουν νερό με καπάκι σε παιδί κάτω από τα χαλάσματα (βίντεο)

Ο μικρός Μοχάμεντ από τη Συρία, παρέμεινε εγκλωβισμένος χωρίς φαγητό και νερό για πάνω από 40 ώρες

Σεισμός στην Τουρκία: Διασώστες δίνουν νερό με καπάκι σε παιδί κάτω από τα χαλάσματα (βίντεο)

Συγκλονίζουν οι εικόνες που κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τους σεισμούς που έπληξαν τη Δευτέρα την Τουρκία και τη Συρία.

Ανάμεσα στους παγιδευμένους βρίσκονται και πολλά παιδιά, τα οποία δίνουν τη δική τους μάχη για να κρατηθούν ζωντανά.

Ένα από αυτά, απαθανατίστηκε να πίνει νερό από καπάκι μπουκαλιού, την ώρα που τουρκική ομάδα έρευνας και διάσωσης προσπαθεί να το διασώσει.

Δείτε το βίντεο

Πρόκειται για ένα μικρό αγόρι από τη Συρία, τον μικρό Μοχάμεντ που κόλλησε κάτω από ερείπια στην Αντιόχεια, νότια της Τουρκίας.

«Μπράβο Μοχάμεντ» έγραψε στο Twitter ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου στην ανάρτησή του σχετικού βίντεο αναφέροντας πως τελικά το αγοράκι απεγκλωβίστηκε από ομάδα διασωστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.