ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Σεισμός στην Τουρκία: Στο Χατάι οι Έλληνες εθελοντές – Μένουν σε σκηνές έξω από γήπεδο της περιοχής (φωτο)

Μαζί με αποστολές διασωστών από το Κόσοβο, την Κροατία, την Κίνα και την Ιταλία

Σεισμός στην Τουρκία: Στο Χατάι οι Έλληνες εθελοντές – Μένουν σε σκηνές έξω από γήπεδο της περιοχής (φωτο)

Δραματικές εικόνες περιγράφουν οι εθελοντές διασώστες της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων (ΟΔΙΚ) με έδρα τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι επιχειρούν τις τελευταίες ημέρες, στο Χατάι στην Τουρκία.

Η 18μελης αποστολή με εθελοντές διασώστες από όλη την Ελλάδα και επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Φεζούδη μετέβη από την Κωνσταντινούπολη οδικώς στο Χατάι και επιχειρεί με τους υπόλοιπους εθελοντές διασώστες στην σχεδόν ισοπεδωμένη τουρκική πόλη, ενώ τυγχάνει θερμής υποδοχής από τους Τούρκους πολίτες.

Δείτε φωτογραφίες από το Χατάι όπου επιχειρούν

ethelontes__7_
ethelontes__9_
ethelontes__10_
ethelontes__11_
ethelontes__12_
ethelontes__6_

Οι Έλληνες εθελοντές διασώστες διαμένουν σε σκηνές έξω από το γήπεδο του Χατάι, το οποίο έχει υποστεί επίσης πολλές φθορές, πλάι σε αποστολές διασωστών από το Κόσοβο, την Κροατία, την Κίνα και την Ιταλία.

Μάλιστα, σήμερα το πρωί Τούρκοι αξιωματούχοι τους ενημέρωσαν για την επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, καθώς ο τελευταίος εξέφρασε την επιθυμία να τους συναντήσει από κοντά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.