ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σεισμός στην Τουρκία: Συνελήφθη εργολάβος πολυτελούς συγκροτήματος κατοικιών που κατέρρευσαν (βίντεο)

Ο Μεχμέτ Γιασάρ Τζοσκούν προσπάθησε να πετάξει προς το Καραμπάχ, κουβαλώντας μαζί του μετρητά

Σεισμός στην Τουρκία: Συνελήφθη εργολάβος πολυτελούς συγκροτήματος κατοικιών που κατέρρευσαν (βίντεο)

Ο εργολάβος του συγκροτήματος πολυκατοικιών «Αναγέννηση» στην Αντιόχεια του Χατάι, που καταστράφηκε από τους σεισμούς της περασμένης Δευτέρας, συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Μεχμέτ Γιασάρ Τζοσκούν προσπάθησε να πετάξει προς το Καραμπάχ, κουβαλώντας μαζί του μετρητά. Το συγκρότημα κατοικιών που έχτισε η εταιρεία του το 2012 στέγαζε 250 σπίτια, σε κτίρια 12 ορόφων.

Στο σεισμό της Δευτέρας, το συγκρότημα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος, ενώ οι έρευνες στην περιοχή, για την ανεύρεση επιζώντων, συνεχίζεται.

Το κάθε διαμέρισμα κόστιζε από 1,5 έως 3 εκατομμύρια τουρκικές λίρες (75.000 με 150.000 ευρώ). Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η καταστροφή των κατοικιών, ο Τζοσκούν μαζί με τον αδερφό του, Χουσεΐν Γιαλτσίν, εξαφανίστηκαν.

Ο αδελφός φέρεται να βρίσκεται στα γραφεία της κατασκευαστικής εταιρείας Antis Yapi στο Μαυροβούνιο, όπου είναι η έδρα της από το 2017.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.