ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνετρίβη εκπαιδευτικό αεροσκάφος τύπου NF-5 της τουρκικής Αεροπορίας στο Ικόνιο (βίντεο)

Ο πιλότος χρησιμοποιήσε τον μηχανισμό εκτίναξης και διασώθηκε

Συνετρίβη εκπαιδευτικό αεροσκάφος τύπου NF-5 της τουρκικής Αεροπορίας στο Ικόνιο (βίντεο)

Κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης στο Ικόνιο της κεντρικής Τουρκίας, συνετρίβη ένα εκπαιδευτικό αεροσκάφος τύπου NF-5 της τουρκικής μοίρας επιδείξεων «Τουρκικά Αστέρια».

Ο πιλότος του αεροσκάφους διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς πρόλαβε να χρησιμοποιήσει τον μηχανισμό εκτίναξης και να πηδήξει με αλεξίπτωτό.

Ωστόσο, το αεροσκάφος συνετρίβη σε εργοτάξιο, όπου γίνονταν έργα επισκευής του διαδρόμου αποπροσγείωσης, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο χειριστής ενός κατασκευαστικού οχήματος.

Το αεροσκάφος τύπου NF-5 της τουρκικής Αεροπορίας συνετρίβη στις 12:51 μμ τοπική ώρα (11:51 πμ ώρα Ελλάδας) για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου ‘Αμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος έπεσε την ώρα που είχε αρχίσει την προσγείωσή του στην 3η Κύρια Βάση της τουρκικής Αεροπορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.