ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα πρώτα επεισόδια στις τουρκικές εκλογές – Το ξύλο και η μπουνιά από περιφερειάρχη του ΑΚP (βίντεο)

Τεταμένο το κλίμα λίγο προτού κλείσουν οι κάλπες

Τα πρώτα επεισόδια στις τουρκικές εκλογές – Το ξύλο και η μπουνιά από περιφερειάρχη του ΑΚP (βίντεο)

Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία στην Τουρκία και τα πρώτα επεισόδια κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με τις σκηνές ξυλοδαρμού σε ορισμένα εκλογικά κέντρα να είναι ενδεικτικές του κλίματος πόλωσης που επικρατεί.

Στην περιοχή Σανλιούρφα στην Νοτιαοανατολική Τουρκία, ένας άνδρας θέλησε να δώσει τη δική του ψήφο… διαμαρτυρίας για όλες τις γυναίκες, ψηφίζοντας Ερντογάν.

Σε βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ο άνδρας να σφραγίζει δεκάδες ψηφοδέλτια και να βάζει την ειδική σφραγίδα μόνο στον Ερντογάν.

Μόλις τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής αντελήφθησαν τι συνέβη προσπάθησαν να τον απομακρύνουν, ενώ ο ίδιος δεν δίστασε να τους επιτεθεί, χτυπώντας τους.

Ο άνδρας συνελήφθη και η εκλογική διαδικασία συνεχίζεται κανονικά.

Ξύλο «έπεσε» και στην πόλη Νίσιβις στην επαρχία Σιρνάκ, όταν μέλη κόμματος προσπάθησαν να ανοίξουν την κάλπη.

Ειδικότερα, ο Λατόφ Οζέλ περιφερειάρχης και μέλος AKP εμφανίστηκε στο εκλογικό κέντρο με τους μπράβους του και άρχισε να παρενοχλεί την εφορευτική επιτροπή, εμποδίζοντας το απόρρητο της διαδικασίας. Σχετικό βίντεο διέρρευσε στα social media.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο βίντεο μάλιστα διακρίνεται ένας άνδρας να κρατά σφιχτά την κάλπη με τα δυο του χέρια, όταν ο Οζέλ τον πλησιάζει και του δίνει μια μπουνιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.