ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τουρκία: Απαγορεύεται στους στρατιωτικούς η χρήση smartphones στις ζώνες επιχειρήσεων

Προβλέπονται επίσης βαριές ποινές στους στρατιωτικούς που κάνουν αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τουρκία: Απαγορεύεται στους στρατιωτικούς η χρήση smartphones στις ζώνες επιχειρήσεων

Από το τουρκικό υπουργείο ‘Αμυνας έγινε γνωστό ότι απαγορεύεται στο εξής στο στρατιωτικό προσωπικό που βρίσκεται σε ζώνες στρατιωτικών επιχειρήσεων να κάνει χρήση «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων και τηλεφώνων με κάμερες.

Προβλέπονται επίσης βαριές ποινές στους στρατιωτικούς που κάνουν αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατά παράβαση των σχετικών κανονισμών και εντολών.

«Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση έξυπνων τηλεφώνων και τηλεφώνων με κάμερες στις ζώνες επιχειρήσεων», ανέφερε πηγή του τουρκικού υπουργείου ‘Αμυνας κατά την εβδομαδιαία τακτική ενημέρωση των αμυντικών συντακτών.

Η ίδια πηγή προσέθεσε ότι θα επιβληθούν σοβαρές κυρώσεις στο προσωπικό που θα εντοπιστεί να ενεργεί κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας και των διαταγών κάνοντας αναρτήσεις που συνιστούν αδίκημα.

Όπως είπε, «το προσωπικό που θα αναλάβει καθήκοντα στα σύνορα και σε ζώνες επιχειρήσεων έχει αρχίσει να ενημερώνεται πριν από την αποστολή του για τις ανάγκες επικοινωνίας και τις αρνητικές επιπτώσεις των συσκευών, των συστημάτων και των εφαρμογών που θα χρησιμοποιηθούν με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.