Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Τουρκία: Δεκαεννέα άτομα στη φυλακή για την πολύνεκρη φωτιά σε ξενοδοχείο

Χειροπέδες μεταξύ άλλων στον αντιδήμαρχο του Μπόλου και στον υπαρχηγό της πυροσβεστικής

Τουρκία: Δεκαεννέα άτομα στη φυλακή για την πολύνεκρη φωτιά σε ξενοδοχείο

Συνολικά 19 άτομα συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν στην Τουρκία για την υπόθεση της φωτιάς σε ξενοδοχείο χιονοδρομικού κέντρου, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 78 ανθρώπους την περασμένη εβδομάδα.

Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται:

  • ο αντιδήμαρχος του Μπόλου, της πρωτεύουσας της περιοχής όπου βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Καρτάλκαγια,
  • ο υπαρχηγός της πυροσβεστικής,
  • ένας πυροσβέστης,
  • ο διευθυντής μιας άλλης μονάδας που ανήκει στον ίδιο ιδιοκτήτη με το κατεστραμμένο ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η έρευνα εστιάζεται στη διεύθυνση του ξενοδοχείου, στις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και στον δήμο του Μπόλου.

Την Παρασκευή, τρεις μέρες μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 21 Ιανουαρίου, συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Grand Karta και ο γαμπρός του, καθώς και ο επικεφαλής των ηλεκτρολόγων και ο επικεφαλής σεφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.