ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τουρκία: Δύο γυναίκες κράτησαν μίνι-βαν που πήγε να αναποδογυρίσει πάνω τους (βίντεο)

Το χειρόφρενο λύθηκε, ο οδηγός βρισκόταν στο πίσω μέρος του οχήματος και οι δύο γυναίκες με τα χέρια τους το κράτησαν και... γλίτωσαν

Τουρκία: Δύο γυναίκες κράτησαν μίνι-βαν που πήγε να αναποδογυρίσει πάνω τους (βίντεο)

Λίγο έλειψε να συμβεί ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στην πόλη Προύσα της Τουρκίας.

Δύο γυναίκες και ένας άνδρας βρίσκονταν μέσα σε ένα μίνι-βαν. Ο άνδρας ξεφόρτωνε πράγματα από το πίσω μέρος του οχήματος όταν το χειρόφρενο λύθηκε και το το βανάκι -που βρισκόταν το μισό πάνω σε πεζοδρόμιο- ξεκίνησε να κυλά προς τα πίσω και να παίρνει κλίση προς τα δεξιά.

Τότε οι δύο γυναίκες με τα χέρια τους, έβαλαν αντίσταση και κατάφεραν να το κρατήσουν ώστε να μην πέσει πάνω σε εκείνες αλλά και τον άνδρα ο οποίος κατρακύλησε έξω από το βανάκι αδυνατώντας να κρατηθεί από κάπου.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Daily Sabah:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.