ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τουρκία: Ένοπλη επίθεση στα γραφεία του Καλού Κόμματος στην Κωνσταντινούπολη

Στα γραφεία του κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Τουρκία: Ένοπλη επίθεση στα γραφεία του Καλού Κόμματος στην Κωνσταντινούπολη

Συναγερμός έχει σημάνει στην Τουρκία, μετά την ένοπλη επίθεση που πραγματοποίησε άγνωστος στα τοπικά γραφεία του Καλού Κόμματος, της Μεράλ Ακσενέρ, στη συνοικία Μέρτερ της Κωνσταντινούπολης.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και οι αρχές προσπαθούν να τον εντοπίσουν. Η σφαίρα χτύπησε σε παράθυρο του κτηρίου που στεγάζονται στα γραφεία.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Να σημειωθεί ότι η επίθεση έρχεται μερικές ώρες μετά τις απειλές που εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προς την Μεράλ Ακσενέρ.

Καταδικάζει την επίθεση ο πολιτικός κόσμος

Άμεσες ήταν οι αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου, που καταδίκασε το περιστατικό.

«Καταδικάζω την ένοπλη επίθεση στην τοπική οργάνωση Κωνσταντινούπολης του Καλού Κόμματος. Μεταφέροντας τις καλύτερες ευχές μου στους φίλους μας, υπογραμμίζω την προσδοκία μας οι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό» τόνισε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Από την πλευρά του, ο σύμβουλος της προέδρου του Κόμματος IYI, Μπουρά Καβουντζού άσκησε δριμεία κριτική στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και σε όσα δήλωσε κατά της Μεράλ Ακσενέρ και είπε ότι η επίθεση ήταν αποτέλεσμα ρητορικής μίσους, προσβολών και απειλών.

Επίσης, ο αντιπρόεδρος του CHP, Σεγίτ Τορούν, καταδίκασε την ένοπλη επίθεση και ευχήθηκε «όλοι οι δράστες που εμπλέκονται στην πολιτική του φτηνού εκφοβισμού να λογοδοτήσουν ενώπιον του νόμου το συντομότερο δυνατό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.