ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκία: Με… σφαίρες εμφανίστηκε στην ομιλία της η Μ.Ακσενέρ – «Αιχμές» κατά του Ρ.Τ.Ερντογάν

Κορυφώνεται ο προεκλογικός αγώνας στην Τουρκία

Τουρκία: Με… σφαίρες εμφανίστηκε στην ομιλία της η Μ.Ακσενέρ – «Αιχμές» κατά του Ρ.Τ.Ερντογάν

Την πρόσφατη ένοπλη επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία του «Καλού Κόμματος» (IYI) στο Ζεγιτμπουρνού της Κωνσταντινούπολης, εκμεταλλεύτηκε επικοινωνιακά η επικεφαλής του Μεράλ Ακσενέρ, με προεκλογικό σόου που έστησε στη διάρκεια συνεδρίασης της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Η Ακσενέρ, μέλος της 6μελούς συμμαχίας της αντιπολίτευσης υπό τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, τοποθέτησε μια σειρά από… σφαίρες επάνω στο βήμα, εξαπολύοντας φραστική επίθεση με έμμεσο αποδέκτη τον πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, «θανάσιμο» πολιτικό της αντίπαλο.

«Δεν θα μας σταματήσουν οι σφαίρες» δήλωσε, ρωτώντας στη συνέχεια τα μέλη του κόμματός της: «Καταφέραμε και ξεπεράσαμε τόσα εμπόδια. Θα μας σταματήσει αυτή η σφαίρα; Από σπίθα θα γίνεται φωτιά. Το υπόσχεστε;» και στη συνέχεια : «Θα αντισταθείτε σε όλες τις απειλές και τις συκοφαντίες. Το υπόσχεστε;», με τους βουλευτές και τα μέλη του «ΙΥΙ» να της απαντούν βροντερά: «Ναι το υποσχόμαστε».

Το σόου της Ακσενέρ κορυφώθηκε όταν έπιασε τις σφαίρες στα χέρια της και άρχισε να τις ρίχνει δεξιά και αριστερά της λέγοντας, «Θα αντιμετωπίσετε όλες τις σφαίρες … όλα αυτά … και θα γίνεται «ήλιος» για τον λαό μας. Το υπόσχεστε; Το πρωί της 15ης Μαΐου θα κάνουμε να χαμογελάσουν όλα τα πρόσωπα» εννοώντας τις προεδρικές εκλογές του Μαΐου, που το αποτέλεσμα αποτελεί προσωπικό στοίχημα και για την ίδια.

Η επικεφαλής του «Καλού Κόμματος», αποκαλείται από τον τύπο στην Τουρκία «Σιδηρά Κυρία», αν και η ίδια φαίνεται πως αρέσκεται να την αποκαλούν «λύκαινα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.