ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Τουρκία: Mοναδικό σόου με πυροτεχνήματα, φώτα και drone για τα 100 χρόνια της τουρκικής δημοκρατίας

Χιλιάδες Τούρκοι παρακολούθησαν το σόου που στήθηκε το βράδυ της Κυριακής

Τουρκία: Mοναδικό σόου με πυροτεχνήματα, φώτα και drone για τα 100 χρόνια της τουρκικής δημοκρατίας

Με αφορμή τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από την δημιουργία της τουρκικής δημοκρατίας το βράδυ της Κυριακής στήθηκε ένα μοναδικό σόου με πυροτεχνήματα, φώτα και drone στην Κωνσταντινούπολη

Για την εκδήλωση, στην οποία ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιχείρησε να κάνει επίδειξη ισχύος, χρησιμοποιήθηκαν 2023 drone τα οποία σχημάτισαν τη σημαία της Τουρκίας. την τουρκική σημαία και έναν τούρκο στρατιώτη καβάλα σε ένα άλογο.

Δείτε το βίντεο:

Τα drone σχημάτισαν, επίσης, τις φράσεις «τουρκικός αιώνας» και «100η επέτειος» σε ένα σόου που κράτησε συνολικά 25 λεπτά.

Η εκδήλωση, όπως φαίνεται από τα βίντεο που ανήρτησε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, θύμιζε σε σημαντικό βαθμό συναυλία και τηλεοπτικό σόου.

Παρόντες ήταν χιλιάδες Τούρκοι οι οποίοι συμμετείχαν στο σόου κρατώντας φωτάκια στα χέρια με τον σκηνοθέτη της εκδήλωσης να αξιοποιεί τις εικόνες που δημιουργήθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.