ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τουρκία: Παρουσιαστής έβγαλε τα ρούχα του κατά τη διάρκεια εκπομπής – «Το κάνω για να ακουστεί η φωνή του Χατάι»

Διαμαρτυρήθηκε για τις συνθήκες που επικρατούν στις σεισμόπληκτες περιοχές

Τουρκία: Παρουσιαστής έβγαλε τα ρούχα του κατά τη διάρκεια εκπομπής – «Το κάνω για να ακουστεί η φωνή του Χατάι»

Ένας Τούρκος δημοσιογράφος και συγκεκριμένα ο Αλί Γιολτζού, έβγαλε τα ρούχα του μπροστά στις κάμερες για να διαμαρτυρηθεί για τις συνθήκες που επικρατούν στις σεισμόπληκτες περιοχές της χώρας.

«Το κάνω αυτό για να ακουστεί η φωνή του Χατάι», τόνισε ο παρουσιαστής του HRT AKDENIZ, Αλί Γιολτζού, την ώρα που έβγαζε το σακάκι και το πουκάμισό του σε ζωντανή σύνδεση, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη.

«Μην αλλάξετε τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης σας, θα διαμαρτυρηθούμε. Πρώτα βγάζω το μικρόφωνο. Μετά θα βγάλω και το σακάκι. Ίσως αυτή τη φορά ακούσουν τη φωνή μας. Διότι μετά το σεισμό κάναμε πολλές εκκλήσεις. Τα είπαμε στα τουρκικά, αραβικά, κουρδικά αλλά δεν μας άκουσαν και δεν μας κατάλαβαν.

Δεν θέλησαν να κάνουν κάτι για την επαρχία του Χατάι. Κι εγώ κάνω αυτό. Γιατί έβγαλα τα ρούχα μου; Διότι θέλω να ακουστεί η φωνή του Χατάι. Να κυκλοφορήσει στα κοινωνικά δίκτυα αυτή η φωνή μου. Για να μας ακούσει η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση. Εμείς μείναμε μόνοι» τόνισε ο Γιολτζού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.