ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Τουρκία: Σώοι όλοι οι εγκλωβισμένοι από το τελεφερίκ που συγκρούστηκε με στύλο (βίντεο)

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 10 τραυματίστηκαν,

Τουρκία: Σώοι όλοι οι εγκλωβισμένοι από το τελεφερίκ που συγκρούστηκε με στύλο (βίντεο)

Σώοι είναι και οι 174 άνθρωποι που βρίσκονταν στον αέρα, όταν ένα από τα βαγόνια του τελεφερίκ στην Τουρκία συγκρούστηκε με στύλο, με αποτέλεσμα να ανοίξει και πέσουν περισσότεροι απο 30 επιβάτες στη βραχώδη βουνοπλαγιά.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 10 τραυματίστηκαν, ενώ στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβατών.

Η επιχείρηση της διάσωσης διήρκησε σχεδόν μία μέρα ενώ ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Αλί Γερλικαγιά επιβεβαίωσε ότι οι παγιδευμένοι επιβάτες διασώθηκαν.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση με ελικόπτερα και πάνω από 2.000 άνδρες της ειδικής μονάδας αντιμετώπισης καταστροφών και ορειβάτες που απομάκρυναν τους τραυματίες και σκαρφάλωσαν με σκοινιά πάνω στις ακινητοποιημένες καμπίνες για να βγάλουν τους επιβαίνοντες.

Το δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, εν μέσω μεγάλης κίνησης λόγω του μπαϊραμιού στην Τουρκία.

«Φοβηθήκαμε πολύ, φυσικά, τι άλλο να αισθανθούμε; Αυτή τη στιγμή είμαι πιο ήρεμη, ουρλιάζαμε, φωνάζαμε, αλλά όλα τελείωσαν πια» είπε μία από τους επιβάτες που διασώθηκε.

Το τελεφερίκ μετάφερε τουρίστες από την παραλία Κόνιαλτι στην κορυφή του όρους Τουνεκτεπέ, σε υψόμετρο 618 μέτρων με πλατφόρμα και εστιατόριο, από τα οποία μπορεί να απολαύσει κανείς τη θέα προς τον κόλπο της Αττάλειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τουλάχιστον 13 άτομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.