ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τουρκία: Κολοσσιαία συγκέντρωση του Ρ.Τ.Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη – 1,7 εκατ. Τούρκοι τον αποθέωσαν! (βίντεο)

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση στην ιστορία της Τουρκίας

Τουρκία: Κολοσσιαία συγκέντρωση του Ρ.Τ.Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη – 1,7 εκατ. Τούρκοι τον αποθέωσαν! (βίντεο)

Μπροστά σε ένα τεράστιο πλήθος 1,7 εκατ. ανθρώπων μίλησε την Κυριακή ο Ταγίπ Ερντογάν, μία εβδομάδα πριν από τις προεδρικές εκλογές που μπορεί να τον εκθρονίσουν από την ηγεσία της Τουρκίας, αν και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν να έχει ανατρέψει τα άκρως αρνητικά δεδομένα των προηγούμενων εβδομάδων.

Από το μεσημέρι της Κυριακής εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι είχαν συρρεύσει στην περιοχή του αεροδρομίου Ατατούρκ στο οποίο είχαν τοποθετηθεί 40 γιγαντοοθόνες.

Όλοι μιλάνε για την μεγαλύτερη συγκέντρωση στην ιστορία της Τουρκίας και μάλλον είναι και η μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση όχι μόνο στην Τουρκία, αλλά και στα Βαλκάνια και την Μέση Ανατολή.

Στην ομιλία του μίλησε για την Κωνσταντινούπολη, στην οποία έκανε τα πρώτα βήματά του στην πολιτική.

«Την αγαπώ από τότε που γεννήθηκαν. Δεν είναι απλά πόλη με τα σύνορά της και τους ανθρώπους της, είναι η Τουρκία. Είναι η πόλη των αδελφιών μας από τα Βαλκάνια ως τον Καύκασο», είπε και συνέχισε λέγοντας ότι «αν με ρωτούσατε πού θα ήθελα να ζήσω μεταξύ ουρανού και γης θα διάλεγα την Κωνσταντινούπολη».

https://twitter.com/kralkahraman72/status/1655281011758968834

erdogan_turkey_01
erdogan_turkey_03
erdogan_turkey_11
erdogan_turkey_10

Πέρα από τις λυρικές περιγραφές, υπάρχει και η πολιτική και η αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής που κρίνει το μέλλον του.

Ο Ερντογάν υποσχέθηκε από τον Ιούλιο μια εξομάλυνση στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων για να αντιμετωπίσουν τον πληθωρισμό που εξακολουθεί να είναι διψήφιος.

Στράφηκε και κατά των ξένων λέγοντας ότι «νιώθουν άβολα με κάθε επίτευγμα της Τουρκίας και δεν διστάζουν να το πουν ανοιχτά». Δεν ανέφερε πάντως ποιους εννοεί. Επιτέθηκε και στην αντιπολίτευση, κατηγορώντας την για σχέσεις με την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην μακρά θητεία του στην πρωθυπουργία και την προεδρία, που μετρά πλέον 21 χρόνια, «δώσαμε δουλειές και φαγητό σε 21 εκατ. ανθρώπους, χτίσαμε 13,5 εκατ. νέα σπίτια, βελτιώσαμε την ποιότητα ζωής του έθνους μας». Μαζί «θα χτίσουμε τον Αιώνα της Τουρκίας», υποσχέθηκε στο κοινό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.