ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β.Πούτιν και Ρ.Τ.Ερντογάν υπέγραψαν νέα σύμβαση για τους S-400

Η σύμβαση που υπεγράφη περιλαμβάνει την εγχώρια παραγωγή ορισμένων από τα εξαρτήματα του συστήματος αεράμυνας στην Τουρκία

Β.Πούτιν και Ρ.Τ.Ερντογάν υπέγραψαν νέα σύμβαση για τους S-400

Ρωσικά και τουρκικά ΜΜΕ, κάνουν λόγο για συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας για την παράδοση του δεύτερου μέρους του αντιαεροπορικού συστήματος S-400.

Μιλώντας στο TASS, ο διευθυντής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής – Τεχνικής Συνεργασίας, Ντμίτρι Σουγκάγιεφ τόνισε ότι στη σύμβαση που υπεγράφη περιλαμβάνει την εγχώρια παραγωγή ορισμένων από τα εξαρτήματα του συστήματος αεράμυνας στην Τουρκία.

Η ανακοίνωση έγινε στα πλαίσια του διεθνούς στρατηγικού φόρουμ που πραγματοποιείται στη Μόσχα με τίτλο «Army – 2022».

Ρωσία και Τουρκία έχουν υπογράψει την πρώτη σχετική σύμβαση το 2017, με την χώρα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να είναι το πρώτο κράτος – μέλος του ΝΑΤΟ που απέκτησε τους S-400. Το γεγονός όπως ήταν φυσικό είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση των ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ουάσινγκτον έχει επιβάλει κυρώσεις στην Άγκυρα, την οποία άλλωστε έχει αποκλείσει από το πρόγραμμα των μαχητικών F-35. Και παρά το γεγονός πως οι σχέσεις ΗΠΑ και Τουρκίας είχαν εξομαλυνθεί από την προηγούμενη υπογραφή σύμβασης για τα S-400 η νέα συμφωνία, ίσως φέρει νέες συγκρούσεις μεταξύ τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.