Χ.Ακάρ: Συγκάλεσε αιφνιδιαστική μεταμεσονύχτια σύσκεψη με τους αρχηγούς Στρατού για την Ελλάδα

Συζήτησαν τα βήματα κατά της Ελλάδας για το θέμα των νησιών του Αιγαίου

Χ.Ακάρ: Συγκάλεσε αιφνιδιαστική μεταμεσονύχτια σύσκεψη με τους αρχηγούς Στρατού για την Ελλάδα

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που συγκάλεσε χθες, συζήτησε τα επόμενα βήματα της Τουρκίας κατά της Ελλάδας για το ζήτημα των νησιών του Αιγίου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η σύσκεψη έγινε αιφνιδιαστικά και λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ενώ μετείχαν ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου στρατηγός Γιασάρ Γκουλέρ, διοικητές δυνάμεων, αναπληρωτές υπουργοί και διοικητές μονάδων.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για «σημαντική εξέλιξη» εν μέσω «συνεχιζόμενης κρίσης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας».

Στο ίδιο πλαίσιο της κινητικότητας κατά της Ελλάδος, εντάσσονται οι ακραίες δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αλλά και η κλήση του Έλληνα πρέσβη στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, προκειμένου να διατυπωθούν παράπονα.

«Θα πληρώσουν το τίμημα»

Σχόλιο υπήρξε και ένα σχόλιο από τον Ερντογάν, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

«Η Ελλάδα δεν είναι ίση με εμάς. Οι Έλληνες θα λογοδοτήσουν. Όσοι κρύβονται κάτω από τη φούστα άλλων δεν έχουν αξιοπρεπή στάση. Αυτό είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι τόσο από τους Έλληνες πολιτικούς όσο και από αυτούς που χρησιμοποιούν τον ελληνικό λαό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Έλληνες κυβερνώντες που κατατρόπωσαν τη χώρα τους πολιτικά, στρατιωτικά και οικονομικά λόγω των φαύλων πολιτικών τους υπολογισμών, αργά ή γρήγορα θα πρέπει να δώσουν λογαριασμό στο δικό τους λαό», ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.