ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιαγιά στην Θεσσαλία ζει μόνη της με την 6 μηνών εγγονή της σε σπίτι με νερά και λάσπες από τις πλημμύρες (βίντεο)

Μία από τις χιλιάδες περιπτώσεις κατοίκων που έχουν χάσει τα πάντα

Γιαγιά στην Θεσσαλία ζει μόνη της με την 6 μηνών εγγονή της σε σπίτι με νερά και λάσπες από τις πλημμύρες (βίντεο)

Σοκ προκαλεί η τραγική κατάσταση των κατοίκων της Θεσσαλίας οι οποίοι επλήγησαν από δύο απανωτές κακοκαιρίες μέσα σε είκοσι μέρες έχοντας χάσει τις περιουσίες τους και την όποια προοπτική για το μέλλον τους για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Χαρακτηριστική είναι η ιστορία μίας γιαγιάς η οποία ζει μαζί με την εγγονή της μέσα σε πλημμυρισμένο σπίτι, διότι απλούστατα δεν έχουν να πάνε κάπου αλλού.

Tην ιστορία έφερε στο φως η Αλεξάνδρα Καψαλά, ιδιοκτήτρια της πανσιόν σκύλων Smart Dog, η οποία βρέθηκε στον Παλαμά Καρδίτσας μαζί με άλλους εθελοντές για να βοηθήσουν τους πλημμυροπαθείς.

Η γυναίκα ανέδειξε την ιστορία μιας ηλικιωμένης η οποία μένει σε ένα σπίτι γεμάτο νερά και λάσπες και προσπαθεί να το καθαρίσει.

Η ηλικιωμένη αναφέρει πως η κόρη της έχει πεθάνει και φροντίζει την έξι μηνών εγγονούλα της, μόνη της στο πλημμυρισμένο σπίτι!

Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες να εκφράζουν την υποστήριξή τους προς την ηλικιωμένη και να ζητούν τα στοιχεία της για να στείλουν βοήθεια.

Φυσικά, η ηλικιωμένη είναι μία από τις χιλιάδες περιπτώσεις ανθρώπων που υποφέρουν αυτή την στιγμή.

Η κυβέρνηση τι σκοπεύει να κάνει; Γιατί οι άνθρωποι αυτοί δεν έχασαν μόνο τις περιουσίες τους αλλά και τις δουλειές τους και την δυνατότητα να φροντίζουν τους εαυτούς τους.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.