ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ούτε ένας πρωθυπουργός τα τελευταία 50 χρόνια στην Ελλάδα υπήρξε στην ζωή του εργαζόμενος, αλλά όλοι είναι ή ήταν πλούσιοι. Πώς;

Τραγωδία στη Βραζιλία: Γυναίκα πέθανε από πυροτέχνημα που εξερράγη μέσα στα ρούχα της

Υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που υπέστη στο στήθος

Τραγωδία στη Βραζιλία: Γυναίκα πέθανε από πυροτέχνημα που εξερράγη μέσα στα ρούχα της

Μία ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Βραζιλία, όταν κατά τη διάρκεια επίδειξης πυροτεχνημάτων, τραυματίστηκε θανάσιμα μια γυναίκα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η Elisangela Tinem υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που υπέστη στο στήθος, όταν ένα πυροτέχνημα… μπλέχτηκε μέσα στα ρούχα της και εξερράγη.

Η 38χρονη μητέρα δύο παιδιών, βρισκόταν με την οικογένεια της σε παραλία στην Praia Grand, όπου πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να δει την επίδειξη πυροτεχνημάτων.

Οι συγγενείς και τα παιδιά της παρακολουθούσαν με τρόμο την άτυχη γυναίκα να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

«Είδα μια γυναίκα πεσμένη στο έδαφος να αιμορραγεί και το αγόρι που ήταν μαζί της ήταν επίσης στο έδαφος. Άλλοι άνθρωποι έτρεχαν να φύγουν από την περιοχή», περιέγραψε η 20χρονη Λουίζα Φερέιρα, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.