ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Τραγωδία στον Στρατό Ξηράς: Αυτοκτόνησε 47χρονος Αρχιλοχίας

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού

Τραγωδία στον Στρατό Ξηράς: Αυτοκτόνησε 47χρονος Αρχιλοχίας

Στο πένθος βυθίστηκαν οι Ένοπλες Δυνάμεις από τον θάνατο ενός 47χρονου Αρχιλοχία, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα σε στρατόπεδο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος ήταν ΕΜΘ Αρχιλοχίας Υγειονομικού, και βρέθηκε νεκρός στο στρατόπεδο της Αεροπορίας Στρατού.

Ο εκλιπών είχε δίπλα του το πιστόλι του. Αν και όλα τα αίτια ερευνώνται, οι πρώτες ενδείξεις δείχνου πως ο 47χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του…

Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 16 Ιουλίου 2022, o Αρχιλοχίας (ΥΓ) Α.Τ., ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Ημαθίας, 47 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα από όπλο, ευρισκόμενος εντός του Στρατοπέδου.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.