ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Τρίκαλα: Νεκρή 69χρονη γυναίκα – Έπεσε σε ακάλυπτο χώρο από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας

Η κόρη της γυναίκας από το σοκ, υπέστη κρίση πανικού και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τρίκαλα: Νεκρή 69χρονη γυναίκα – Έπεσε σε ακάλυπτο χώρο από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα στα Τρίκαλα, η οποία έπεσε σε ακάλυπτο χώρο από τον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Ειδικότερα, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 7 περίπου το απόγευμα της Δευτέρας επί της Γεωργίου Ολυμπίου, πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Πρόκειται για μια 69χρονη την οποία αναζητούσε η κόρη της και τελικά τη βρήκε πεσμένη κάτω από το μπαλκόνι.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και μάλιστα η κόρη της άτυχης γυναίκας από το σοκ, υπέστη κρίση πανικού και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο προκειμένου να της παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

Από την Αστυνομία διεξάγεται έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια της θανατηφόρας πτώσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.