Συμπλοκές ανηλίκων έξω από δημοτικό σχολείο στην Λάρισα με… taser!

Πλήρης κατάρρευση της ελληνικής κοινωνίας και της έννομης τάξης

Συμπλοκές ανηλίκων έξω από δημοτικό σχολείο στην Λάρισα με… taser!

Σοκ προκαλούν στην ελληνική κοινωνία τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων, όπως στη Λάρισα, όπου έξω από δημοτικό σχολείο δύο ομάδες μαθητών έπαιξαν άγριο ξύλο, έχοντας μαζί τους ακόμα και συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης (taser)!

Πλέον η εγκληματικότητα ανηλίκων έχει προσλάβει χαρακτηριστικά εγκληματικότητας ενηλίκων! H ελληνική κοινωνία και η έννομος τάξη έχουν καταρρεύσει στο σύνολό τους.

Η συμπλοκή που οδήγησε σε συλλήψεις συνέβη έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο στη συμβολή των οδών Ηπείρου και Ταγματάρχου Βελισσαρίου, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Εκεί, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, δύο 14χρονοι μαθητές του 5ου Γυμνασίου, συνοδευόμενοι από παρέα φίλων τους του 4ου Λυκείου, ζήτησαν εξηγήσεις από δύο 17χρονους μαθητές. Κατά άλλες πληροφορίες, οι δύο ομάδες είχαν κλείσει στο σημείο ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους.

Η λεκτική αντιπαράθεση οξύνθηκε και τελικά περίπου 20 μαθητές άρχισαν να χτυπιούνται σαν αγρίμια μπροστά στα έκπληκτα μάτια γονιών και άλλων μαθητών. Χρειάστηκε η παρέμβαση κατοίκων για να σταματήσει ο καβγάς, αλλά και η άφιξη των αστυνομικών που είχαν κληθεί.

Σύλληψη

Οι δύο 14χρονοι συνελήφθησαν μαζί με τους γονείς τους (τρία άτομα για παραμέληση) και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία (κατά περίπτωση) για σωματική βλάβη, απειλή, εξύβριση και για τη νομοθεσία περί όπλων.

Μάλιστα, ένας εκ των δύο που συνελήφθησαν απείλησε τον έναν 17χρονο μαθητή με τέιζερ, το οποίο πέταξε αμέσως. Ωστόσο, ύστερα από έρευνα βρέθηκε σε παρακείμενο κάδο απορριμμάτων από τους αστυνομικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την υπόθεση που αναστάτωσε την εκπαιδευτική κοινότητα στην πόλη πραγματοποιούν έρευνα οι αστυνομικοί του Γραφείου Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, οι οποίοι προσπαθούν να φτάσουν στα αίτια της σύρραξης προκειμένου να αποτραπούν νέα επεισόδια στο μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.