ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τρόμος για 29χρονη στη Νέα Ιωνία: Άνδρας προσπάθησε να τη βιάσει στη μέση του δρόμου – «Με χτύπαγε σε ότι έβρισκε»

«Είχε κατεβάσει τη φόρμα που φορούσε, λέγοντας μου κάποιες απρεπείς φράσεις, δείχνοντας μου το μόριό του»

Τρόμος για 29χρονη στη Νέα Ιωνία: Άνδρας προσπάθησε να τη βιάσει στη μέση του δρόμου – «Με χτύπαγε σε ότι έβρισκε»

Τον απόλυτο τρόμο έζησε τα ξημερώματα του Σαββάτου μια 29χρονη στην οδό Αγίου Γεωργίου στη Νέα Ιωνία, καθώς άγνωστος προσπάθησε να τη βιάσει στη μέση του δρόμου.

«Με χτύπαγε σε ότι έβρισκε, σε κάγκελα, σε σίδερο. Είχε κατεβάσει τη φόρμα που φορούσε, λέγοντας μου κάποιες απρεπείς φράσεις, δείχνοντας μου το μόριό του, προσπαθούσε να γδύσει κι εμένα» είπε αρχικά η 29χρονη για το δραματικό βράδυ που κινδύνεψε να τη βιάσουν.

Στη συνέχεια η γυναίκα είπε για τον εφιάλτη της, κοντά στο δημαρχείο: «Αν εκείνο το βράδυ, ξημερώματα Σαββάτου υπήρχε κάποιος άνθρωπος στην γύρω περιοχή που μπορεί να με άκουσε να φωνάζω και είδε κάποιον άνθρωπο να τρέχει με γκρι φόρμα, άντρα, να μπορέσει αν έχει κάποιο στοιχείο, αν θυμάται κάτι, να μιλήσει στην Αστυνομία».

Το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων στο σημείο της επίθεσης έχουν λάβει οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, με σκοπό να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον επίδοξο βιαστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.