ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τρόμος για 30χρονη στην Κρήτη – Δύο άνδρες της επιτέθηκαν στη μέση του δρόμου & επιχείρησαν να τη βάλουν σε βαν

Το περιστατικό συνέβη στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο

Τρόμος για 30χρονη στην Κρήτη – Δύο άνδρες της επιτέθηκαν στη μέση του δρόμου & επιχείρησαν να τη βάλουν σε βαν

Το βράδυ της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου, σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου της Κρήτης, καθώς μια νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι δύο άνδρες της επιτέθηκαν στη μέση του δρόμου κι επιχείρησαν να την αρπάξουν και να τη σύρουν σε αυτοκίνητο.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο.

Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, η γυναίκα, ηλικίας περίπου 30 ετών τους είπε ότι δυο άνδρες αποβιβάστηκαν από ένα λευκό βαν της επιτέθηκαν και επιχείρησαν να τη σύρουν μέσα στο όχημα.

Η ίδια πηγή, υποστηρίζει ότι η γυναίκα πάλεψε και αντιστάθηκε σθεναρά κι αφού κατάφερε να τους ξεφύγει, μπήκε κλαίγοντας σε ένα κοντινό κομμωτήριο ζητώντας βοήθεια.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και επικράτησε μεγάλη αναστάτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί σάρωσαν τα γύρω καταστήματα συλλέγοντας στοιχεία και υλικό από κάμερες για να δουν τις κινήσεις των δραστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, φέρεται να έχουν βρεθεί εικόνες που να δείχνουν το αυτοκίνητο που περιέγραψε η γυναίκα, αλλά δεν έγινε γνωστό αν έχει καταγραφεί σε βίντεο και η επίθεση των δύο ανδρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.