ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρόμος για 55χρονη στη Γλυφάδα: Άγνωστοι την έδεσαν & την χτύπησαν – Άρπαξαν 100.000 ευρώ & κοσμήματα αξίας €1 εκατ.

Οι δράστες εισέβαλαν στη μονοκατοικία όπου διαμένει λίγο πριν τις 02:00

Τρόμος για 55χρονη στη Γλυφάδα: Άγνωστοι την έδεσαν & την χτύπησαν – Άρπαξαν 100.000 ευρώ & κοσμήματα αξίας €1 εκατ.

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε σήμερα τα ξημερώματα μια 55χρονη γυναίκα, όταν εισέβαλαν δύο διαρρήκτες στο σπίτι της στη Γλυφάδα.

Οι δράστες εισέβαλαν στη μονοκατοικία όπου διαμένει λίγο πριν τις 02:00 και αφού την ακινητοποίησαν, άρχισαν να την χτυπούν και να την απειλούν ζητώντας τους να τους αποκαλύψει που έκρυβε χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Οι δύο άνδρες έκαναν άνω- κάτω τους χώρους του σπιτιού και μετά από έρευνες αρκετών λεπτών κατάφεραν να εντοπίσουν ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο αφαίρεσαν, εγκαταλείποντας στη συνέχεια το σημείο.

Ο ένας από τους δράστες απειλούσε συνεχώς τη γυναίκα ότι θα της κάνει κακό και την κρατούσε ακινητοποιημένη στα χέρια και στα πόδια, σφίγγοντάς τα δυνατά με τα χέρια του, και το άλλο μέλος της συμμορίας συνέχιζε να ψάχνει.

Όταν κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο για να κλέψουν εξαφανίστηκαν και η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν μετρητά 10.000 ευρώ, καθώς επίσης και κοσμήματα που η αξία των οποίων υπολογίζεται πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν ξαναπάει με κάποιο πρόσχημα στο σπίτι της 55χρονης, καθώς φάνηκε να γνωρίζουν τους χώρους του σπιτιού.

Επίσης από τις Αρχές κρίνονται ως «επαγγελματίες» καθώς δεν άφησαν στοιχεία στο πέρασμά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξετάζονται οι κάμερες της περιοχές στα πλαίσια της έρευνας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.