ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρόμος για γυναίκα στα Κάτω Πατήσια – Ληστές μπήκαν μέρα μεσημέρι στο σπίτι της

«Άρχισα να φωνάζω "θα φωνάξω την Αστυνομία"»

Τρόμος για γυναίκα στα Κάτω Πατήσια – Ληστές μπήκαν μέρα μεσημέρι στο σπίτι της

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της στα Κάτω Πατήσια, όταν στις 12:30 το μεσημέρι, άγνωστοι προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι της.

Μάλιστα, αρχικά της χτύπησαν την κάτω πόρτα και δεν άνοιξε, καθώς έκανε ότι απουσιάζει και στη συνέχεια της χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού της.

Όμως, οι διαρρήκτες, άγνωστο το πώς παραβίασαν την κάτω πόρτα, ανέβηκαν στον τρίτο όροφο.

Τότε η γυναίκα, άκουσε θορύβους και να προσπαθούν να διαρρήξουν την πόρτα του σπιτιού της και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι ληστές να τραπούν σε φυγή.

«Άρχισα να φωνάζω “θα φωνάξω την Αστυνομία”»

Η κυρία Μαρία μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και περιέγραψε όσα έζησε:

«Ήταν μέρα μεσημέρι στις δώδεκα παρά πέντε και χτυπούσαν πάρα πολύ έντονα το πάνω κουδούνι, έτυχε να είμαι ολομόναχη στο σπίτι και έκανα πλήρη ησυχία, δεν άνοιξα. Από το ματάκι της πόρτας δεν μπορούσα να καταλάβω πολλά πράγματα.

Όταν είδαν ότι δεν ανοίγω, άκουσα το θόρυβο από το κατσαβίδι και να βροντάνε την πόρτα και να προσπαθούν να την παραβιάσουν. Εκεί άρχισα να φωνάζω ”Αστυνομία, θα φωνάξω την Αστυνομία” κι έφυγαν τρέχοντας.

Πήρα τηλέφωνο τον αδερφό μου για να ηρεμήσω κι αμέσως μετά πήρα την Αστυνομία που ήρθε στα πέντε λεπτά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.