ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τρόμος για νεαρή στην Πάρο: Δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στη μέση του δρόμου – Ο δράστης την ακολουθούσε με μηχανάκι

Δυο μέρες αργότερα ο νεαρός που της επιτέθηκε πέρασε τυχαία από το κατάστημα που εργάζεται

Τρόμος για νεαρή στην Πάρο: Δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στη μέση του δρόμου – Ο δράστης την ακολουθούσε με μηχανάκι

Σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, μίλησε σήμερα Κυριακή 29 Μαΐου μια νεαρή κοπέλα, για τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε σε κεντρικό δρόμο στην Παροικιά της Πάρου.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η Δάφνη, περπατώντας βραδινές ώρες σε κεντρικό δρόμο στην Παροικιά της Πάρου, αντιλήφθηκε ένα μηχανάκι που οδηγούσε νεαρός να κόβει ταχύτητα και να την πλησιάζει.

Θορυβημένη από τον τρόπο προσέγγισης πέρασε στην απέναντι πλευρά του δρόμου αλλά ο νεαρός την ακολούθησε και την ακινητοποίησε ζητώντας της να τον φιλήσει ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να της σηκώσει τη φούστα και να την αγγίξει στα γεννητικά της όργανα.

Η Δάφνη αντέδρασε και έβαλε τις φωνές αλλά ο νεαρός δεν έδειξε διάθεση να σταματήσει. Ευτυχώς όμως εκείνη τη στιγμή πέρασε ένα αυτοκίνητο και βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει και τρέχοντας να φτάσει στο σπίτι της σε 3 λεπτά.

Την επόμενη ημέρα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό, αναφέροντας ότι το πρόσωπο του νεαρού που της επιτέθηκε της ήταν οικείο.

Δυο μέρες αργότερα ο νεαρός που της επιτέθηκε πέρασε τυχαία από το κατάστημα που εργάζεται κι εκείνη ειδοποίησε τον πατέρα της που με τη σειρά του ειδοποίησε το Α.Τ, άνδρες του οποίου έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.