ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρόμος για οικογένεια στη Νέα Ιωνία: Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους – Κράτησαν ομήρους μητέρα και κόρη

Οι δράστες άρπαξαν από τον 78χρονο επιχειρηματία γύρω στις 10.000 ευρώ

Τρόμος για οικογένεια στη Νέα Ιωνία: Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους – Κράτησαν ομήρους μητέρα και κόρη

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 7 Ιουνίου, μια οικογένεια στη Νέα Ιωνία, έζησε τον απόλυτο τρόμο μέσα στο σπίτι της, όταν εισέβαλαν ληστές.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 4 άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν από μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα 4ου ορόφου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι δράστες βρέθηκαν στο μπαλκόνι του σπιτιού, πηδώντας από ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας.

Αφού μπήκαν στο σπίτι απείλησαν με όπλο τον 78χρονο ιδιοκτήτη, έμπορο ανταλλακτικών αυτοκινήτου, τη σύζυγό του και την κόρη του.

Στη συνέχεια, άρπαξαν μετρητά και κοσμήματα. Ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί.

Ο ένας ληστής κράτησε ομήρους τη μητέρα και την κόρη, προκειμένου ο συνεργός του με την απειλή όπλου, να κατεβάσει τον 78χρονο επιχειρηματία στον 1ο όροφο όπου διατηρεί το κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Εκεί το θύμα τους παρέδωσε μετρητά μέσα από χρηματοκιβώτιο.

Το σύνολο του αφαιρεθέντος ποσού ανέρχεται στις 10.000 ευρώ. Οι δράστες εξαφανίστηκαν πριν φτάσει στο σημείο η Αστυνομία.

Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια που εκτιμά ότι πρόκειται για σεσημασμένους ληστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.