ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρόμος για ζευγάρι στη Νέα Ιωνία: Ληστές τους απείλησαν με ψαλίδι και σφυρί και τους «ξάφρισαν»

Αφαίρεσαν περίπου 400 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα και ένα αεροβόλο

Τρόμος για ζευγάρι στη Νέα Ιωνία: Ληστές τους απείλησαν με ψαλίδι και σφυρί και τους «ξάφρισαν»

Τον απόλυτο τρόμο, έζησε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης ένα ζευγάρι στην περιοχή της Νέας Ιωνίας όταν εισέβαλαν στο διαμέρισμά του τρεις κουκουλοφόροι ληστές.

Μάλιστα, με την απειλή ψαλιδιού και σφυριού, οι δράστες ακινητοποίησαν τον 85χρονο και την 54χρονη σύζυγό του, την οποία κλείδωσαν στο δωμάτιο και έκαναν το σπίτι φύλλο και φτερό.

Συμφωνά με πληροφορίες, αφαίρεσαν περίπου 400 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα και ένα αεροβόλο.

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.