ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τρόμος στην Αγία Παρασκευή: Ληστεία σε τράπεζα υπό την απειλή δυναμίτη – «Δώσε μου ότι έχεις αλλιώς θα σας κάψω όλους»

Η υπάλληλος, έντρομη του έδωσε 3.000 ευρώ που είχε στο ταμείο της

Τρόμος στην Αγία Παρασκευή: Ληστεία σε τράπεζα υπό την απειλή δυναμίτη – «Δώσε μου ότι έχεις αλλιώς θα σας κάψω όλους»

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν το μεσημέρι της Πέμπτης οι υπάλληλοι υποκαταστήματος τράπεζας στην Αγία Παρασκευή, όταν ένας άγνωστος άνδρας, εισέβαλε στο χώρο και υπό την απειλή πως θα κάψει τους πάντες με δυναμίτη, κατάφερε να αποσπάσει χρηματικό ποσό και έπειτα να εξαφανιστεί.

Ο δράστης που φορούσε μάσκα προστασίας για την covid, μπήκε στην τράπεζα λίγα λεπτά πριν τη μία, πλησίασε τα γκισέ και αφού άνοιξε το μπουφάν του έδειξε στην ταμία ένα αντικείμενο που είχε κρυμμένο και έμοιαζε με μασούρι δυναμίτη.

«Δώσε μου ότι έχεις αλλιώς θα σας κάψω όλους», φέρεται να είπε στην υπάλληλο, η οποία έντρομη του έδωσε 3.000 ευρώ που είχε στο ταμείο της.

Ο δράστης πήρε τα χρήματα και έφυγε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Περιπολικά της Άμεσης Δράσης και ομάδες ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποίησαν εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή, χωρίς όμως να κατορθώσουν να εντοπίσουν τον ληστή.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει αξιωματικοί της Ασφάλειας οι οποίοι συλλέγουν καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να ανακαλύψουν τα δρομολόγια που ακολούθησε ο ληστής πριν και μετά την εισβολή στην τράπεζα και να φτάσουν στην ταυτοποίησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.