ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο Κρήτης: ΙΧ εμβόλισε περιπολικό – Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί (φώτο)

Οι επιβαίνοντες του οχήματος που εμβόλισε το περιπολικό, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο Κρήτης: ΙΧ εμβόλισε περιπολικό – Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί (φώτο)

Στο νοσοκομείο κατέληξαν το βράδυ του Σαββάτου δύο αστυνομικοί έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχαν με ένα ΙΧ, στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στον κυκλικό κόμβο πριν το αστυνομικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο 4×4, φέρεται να μπήκε αριστερά στο ρεύμα κυκλοφορίας από Καρτερό προς Ηράκλειο και χτύπησε πάνω στο όχημα της άμεσης δράσης στο οποίο επέβαιναν οι δυο αστυνομικοί.

Επί τόπου, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, παρέλαβε τους δύο τραυματίες που έφεραν ευτυχώς ελαφρά τραύματα και τους μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβαίνοντες του οχήματος που εμβόλισε το περιπολικό, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.