ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική: ΙΧ συγκρούστηκε με mini bus – Νεκρός ένας 27χρονος άνδρας (φώτο)

Το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν επιβάτης ο άτυχος 27χρονος, οδηγούσε 32χρονος

Τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική: ΙΧ συγκρούστηκε με mini bus – Νεκρός ένας 27χρονος άνδρας (φώτο)

Τη ζωή του έχασε ένας 27χρονος άνδρας όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με mini bus στο 25ο χλμ. της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών – Παλιουρίου, στη Χαλκιδική.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 07:00 σήμερα το πρωί. Στο mini bus επέβαιναν έξι Πολωνοί και οδηγός ήταν ένας 44χρονος.

Το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν επιβάτης ο άτυχος 27χρονος, οδηγούσε 32χρονος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 27χρονο στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το συμβάν τραυματίστηκε ελαφρά ο 32χρονος οδηγός του ενός αυτοκινήτου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Οι έξι Πολωνοί από το mini bus μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Νέων Μουδανιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.