ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τροχαίο δυστύχημα στην Ορεστιάδα: Η 54χρονη οδηγός δεν πρόλαβε να πάει στο πάρτι του εγγονιού της (φώτο)

Έχασε την ζωή της όταν έπεσε πάνω της το λευκό βαν που οδηγούσε ο 85χρονος συνταξιούχος ταξιτζής από τη Νέα Βύσσα

Τροχαίο δυστύχημα στην Ορεστιάδα: Η 54χρονη οδηγός δεν πρόλαβε να πάει στο πάρτι του εγγονιού της (φώτο)

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το πάρτι γενεθλίων ενός μικρού παιδιού, καθώς η 54χρονη γιαγιά του ήταν ανάμεσα στους τρεις νεκρούς του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην Ορεστιάδα.

Δεν ήταν μονάχα η οικογένεια του μικρού παιδιού που βυθίστηκε στο πένθος αλλά δύο ακόμη άνθρωποι αφού στο ίδιο τροχαίο άφησαν τη τελευταία τους πνοή ένας 85χρονος κι ένας 48χρονος.

Η κόρη του 85χρονου δήλωσε τα εξής: «Είμαστε σοκαρισμένοι, δεν ξέρω πού πήγαινε ο πατερας μου εκείνη τη στιγμή. Μας ενημέρωσαν ότι ανάμεσα στους τρεις νεκρούς ήταν και ο πατερας μου». orestiada72

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 54χρονη που ήταν οδηγός του ενός ΙΧ, που συγκρούστηκε μετωπικά με το άλλο, και έμενε στην Ορεστιάδα, πήγαινε στα Ρίζια για τα γιορτάσει με την οικογένειά της τα γενέθλια του εγγονιού της.

Έχασε την ζωή της όταν έπεσε πάνω της το λευκό βαν που οδηγούσε ο 85χρονος συνταξιούχος ταξιτζής από τη Νέα Βύσσα, που σκοτώθηκε επίσης ακαριαία, όπως και ο 48χρονος συγχωριανός του που ήταν συνεπιβάτης στο φορτηγάκι. Ο τελευταίος άφησε πίσω του ορφανό ένα μικρό κοριτσάκι. orestiada16

Το χρονικό της σύγκρουσης

Δύο ΙΧ συγκρούστηκαν μετωπικά στον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου, στο ύψος του χωριού Σάκκος, με αποτέλεσμα τον τραγικό απολογισμό των τριών θυμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναλυτικότερα, τη ζωή τους έχασαν η γυναίκα οδηγός του ενός επιβατικού και οι δύο άντρες, οδηγός και συνοδηγός στο άλλο, ενώ για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής με έξι άντρες και τρία οχήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.