ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Τροχαίο δυστύχημα στο Άγιο Όρος – Νεκρός συνταξιούχος αστυνομικός

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε χαράδρα στην περιοχή της Καψάλας

Τροχαίο δυστύχημα στο Άγιο Όρος – Νεκρός συνταξιούχος αστυνομικός

Φρικτό θάνατο βρήκε σε τροχαίο δυστύχημα ένας συνταξιούχος αστυνομικός στο Άγιο Όρος.

Ο Δ. Πρ. με καταγωγή από τη Σαμοθράκη είχε υπηρετήσει για αρκετά χρόνια στην Αθωνική Πολιτεία, τελευταία είχε μετατεθεί στον Πολύγυρο, όπου ήταν η οικογένειά του, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε μόλις πέρσι.

Διατήρησε αρκετές επαφές με μοναχούς και επισκέπτονταν συχνά το Άγιον Όρος, όπου μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε κάποια μελίσσια. Έμπαινε συχνά για να τα φροντίσει και προμηθεύονταν ξύλα και άλλα είδη.

Το πρωί του Σαββάτου μετέβη στην περιοχή της Καψάλας για να προμηθευτεί ξύλα από κάποιον μοναχό. Στο δρόμο της επιστροφής, μεταξύ της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος και των Καρυών, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του κι αυτό βρέθηκε να κυλά σε μια χαράδρα και κατέληξε σε ένα ρέμα.

Στην περιοχή σήμανε συναγερμός και επιτόπου έσπευσε το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας από τις Καρυές, άντρες του οποίου μετά από μεγάλη επιχείρηση ανέσυραν τη σορό του. Ο θάνατός του πρέπει να ήταν ακαριαίος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Αγίου Όρους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.