ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού: Ειδικευόμενη γιατρός στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» η 29χρονη (φώτο)

Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 05:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης

Τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού: Ειδικευόμενη γιατρός στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» η 29χρονη (φώτο)

Ειδικευόμενη γιατρός στο τμήμα παθολογίας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» ήταν η 29χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιφερειακή λεωφόρο του Υμηττού.

Συγκλονισμένοι είναι γιατροί και νοσηλευτές στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου εργαζόταν ως ειδικευόμενη γιατρός η αγαπημένη τους Άννας Τζελέπη, η 29χρονη κοπέλα που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο στην περιφερειακή λεωφόρο του Υμηττού.

troxaio_katexaki_arthro

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα -Πειραιά , Ματίνα Παγώνη, συγκλονισμένη μίλησε για την άτυχη κοπέλα.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από το ξαφνικό χαμό της αγαπημένης μας Άννας. Το γραφείο της ήταν δίπλα στο δικό μου, την έβλεπα κάθε μέρα. Ένα εργατικό κορίτσι, πάντα με το χαμόγελό της μας καλημέριζε όλους, λάτρευε τη δουλειά της, είχε όνειρα για τη ζωή, ένας καταπληκτικός άνθρωπος.

Ήταν ειδικευόμενη γιατρός στο τμήμα της Ά Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου μας, σήμερα πρέπει να είχε ρεπό από την εργασία της και πραγματικά δεν έχω λόγια, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν θα τη ξαναδούμε». troxaio_ymitos_xr

Το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 05:00, όταν ένα αυτοκίνητο που εκινείτο για περίπου ένα χιλιόμετρο στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση από τη Ραφήνα προς τον Καρέα συγκρούστηκε με ένα ταξί.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία επιχείρησε με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρή την 29χρονη οδηγό του αυτοκινήτου, ενώ στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο οδηγός του ταξί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.