Οι κάμερες θα δώσουν απαντήσεις για το τροχαίο

Τη θλίψη σκόρπισε ο θανατηφόρος τραυματισμός του 18χρονου σε τροχαίο σοκ που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι, συμμετέχοντας, όπως όλα δείχνουν, σε αυτοσχέδιες κόντρες.

Ο 18χρονος Παναγιώτης είχε μόλις τελειώσει το σχολείο, είχε μόλις δώσει Πανελλήνιες και περίμενε τα αποτελέσματα, τα οποία κατά τραγική ειρωνεία δημοσιεύτηκαν χθες. Ηθελε να γίνει λογιστής όπως και ο πατέρας του. Μια μικρή περιγραφή του 18χρονου έδωσε ο θείος του.

«Δράμα… Μοναχογιός ήταν. Είχε τελειώσει την Γ’ Λυκείου και τώρα έδωσε Πανελλήνιες. Τώρα έδωσε Πανελλήνιες, φέτος. Περιμέναμε να βγουν τα αποτελέσματα. Ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, τα Οικονομικά. Το παιδί εγώ ήξερα ότι έπαιρνε το αμάξι του πατέρα του. Του άρεσαν τα αμάξια, του άρεσαν τα μηχανάκια. Πολύ καλό παιδί. Ήσυχο, ήρεμο και ευγενικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο θείος του..

Οι κάμερες θα δώσουν απαντήσεις για το τροχαίο σοκ στο Χαλάνδρι

Εντωμεταξύ τις όποιες απαντήσεις για το τροχαίο αναμένεται να δώσουν βίντεο από κάμερες της περιοχής και η πραγματογνωμοσύνη που θα γίνει στα αυτοκίνητα.

Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 18χρονος, το οποίο ανήκει στη μητέρα του, έγινε κυριολεκτικά σμπαράλια. Ο ίδιος εγκλωβίστηκε για ώρα στην άμορφη μάζα σιδερικών και κατέληξε λίγο αργότερα όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι αρχές προχώρησαν χθες στη σύλληψη 20χρονου φίλου του 18χρονου. Ο 20χρονος όπως αποδείχθηκε ήταν ο πρώτος που έφθασε στο σημείο του τροχαίου και μάλιστα καλούσε απεγνωσμένος σε βοήθεια.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τα δύο αυτοκίνητα, του 18χρονου και του 20χρονου έκαναν αυτοσχέδιες κόντρες και σε κάποιο σημείο ενδεχομένως είχαν κάποια επαφή. Δεν είναι ακόμη γνωστές οι ακριβείς συνθήκες το δυστυχήματος.

Πάντως ο 18χρονος κατέληξε με μεγάλη ταχύτητα στο δέντρο. Η σύγκρουση ήταν πραγματικά σφοδρή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!