ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λίστα Επστάιν με σεξουαλικά εγκλήματα Ελλήνων πολιτικών που καθορίζουν τις εξελίξεις έχει στα χέρια του το Ισραήλ;

Αραβικά δίκτυα λένε πως κατέγραφε σε βίντεο σημαίνοντα στελέχη και του αμερικανικού πολιτικού συστήματος σε διαστροφικές πράξεις με παιδιά

Λίστα Επστάιν με σεξουαλικά εγκλήματα Ελλήνων πολιτικών που καθορίζουν τις εξελίξεις έχει στα χέρια του το Ισραήλ;

Η περιβόητη λίστα Επστάιν φέρεται πως περιέχει μεταξύ άλλων και σεξουαλικά εγκλήματα Ελλήνων πολιτικών που καθορίζουν τις εξελίξεις και η οποία βρίσκεται στα χέρια του Ισραήλ.

Ο εκλιπών δισεκατομμυριούχος και διαβόητος παιδόφιλος Τζέφρι Έπσταϊν σύμφωνα με πολλές πηγές ήταν πράκτορας της Μοσάντ και ως κύριο αντικειμενικό σκοπό είχε να εκβιάζει Αμερικανούς και όλων των εθνικοτήτων πολιτικούς για λογαριασμό του Ισραήλ, εκμεταλλευόμενος τις διαστροφές κάποιων απ’ αυτών.

Μάλιστα λέγεται πως όποιος πολιτικός βρίσκεται στην λίστα του, υποστηρίζει δημοσίως το Ισραήλ στις στρατιωτικές επιχειρήσεις του στην Γάζα, καθώς εκβιάζονται από βίντεο που είχε αποσπάσει ο Επστάιν, στα οποία απεικονίζονται συνευρέσεις τους με παιδιά.

Η αλήθεια είναι πως προκαλεί παγκόσμια απορία πως πλειοψηφικά τα δυτικά πολιτικά συστήματα υπερασπίζονται με σθένος και θέρμη το Ισραήλ και τις πράξεις του στην Γάζα, ασχέτως αν έχει δίκιο ή όχι, από τη στιγμή που επίσης πλειοψηφικά οι λαοί των δυτικών χώρων το καταδικάζουν και θεωρούν πως ευθύνεται για το θάνατο πολλών χιλιάδων αμάχων.

Υπάρχει δηλαδή μία αναντιστοιχία μεταξύ κοινωνιών και των υποτίθεται εκλεγμένων κυβερνήσεων τους.

Μία αναντιστοιχία που δεν συναντάται μονάχα στην Ισπανία της οποίας η ηγεσία έχει λάβει σαφώς αρνητική στάση απέναντι στο Ισραήλ.

Είναι γνωστό σε όλους πως ο πολιτικός αποφεύγει να κοντράρει την κοινωνία που τον ψηφίζει όταν είναι εξοργισμένη για κάτι γιατί ξέρει ότι στις εκλογές θα τον «μαυρίσουν».

Το κίνητρο ύπαρξης του πολιτικού είναι η ψήφος. Χωρίς αυτή ο πολιτικός δεν υπάρχει.

Πώς λοιπόν εξηγείται να επιλέγει κάτι το οποίο δεν το θέλουν οι ψηφοφόροι του;

Πρέπει να υπάρχει και κάποιο άλλο «κίνητρο» από πίσω που τον αναγκάζει να ξεπεράσει ακόμα και το πρόβλημα της πολιτικής επιβίωσης.

Σχετικά με το πόσο οι ευρωπαϊκές κοινωνίες τάσσονται κατά του Ισραήλ στον πόλεμο που διεξάγει κατά της Χαμάς στην Γάζα αρκεί να αναφέρουμε χαρακτηριστικά ότι η φημισμένη Ελληνίδα τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι, πιέζεται από τους χιλιάδες θαυμαστές της να μην συμμετάσχει στον διαγωνισμό της Eurovision επειδή σε αυτόν θα συμμετάσχει και η αποστολή του Ισραήλ.

Οι δυτικές κοινωνίες έχουν εκνευριστεί και για την πολιτική «δύο μέτρων και δύο σταθμών» που ακολουθούν οι κυβερνήσεις τους, αφού αλλιώς κρίνουν την Ρωσία για την στρατιωτική της επέμβαση στην Ουκρανία κι αλλιώς κρίνουν τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα (που σαφώς κοστίζουν πολύ περισσότερες ζωές αμάχων από ότι οι ρωσικές).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.