Αναλυτικά το δελτίου Τύπου της Αστυνομίας

Οι αστυνομικές αρχές, συνέλαβαν τέσσερα άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Βαρβάκειο.

Ο «εγκέφαλος» της συμμορίας έκρυβε τα ναρκωτικά σε κρεοπωλείο στη Βαρβάκειο, όπου και έγινε έφοδος της Δίωξης Ναρκωτικών Ασφάλειας Αττικής, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τα βρουν και ο ίδιος να συλληφθεί.

Η επιχείρηση έγινε στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Δίωξης Ναρκωτικών, για την πάταξη της διακίνησης και της εμπορίας στο Κέντρο της Αθήνας.

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου της Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν την Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, στο κέντρο της Αθήνας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 4 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων – διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση τους στη διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, ταυτοποιήθηκαν και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Συγκεκριμένα, κατελήφθησαν μέσα σε κατάστημα του κέντρου της Αθήνας να κατέχουν από κοινού με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση συσκευασίες με 5.772 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 70 γραμμάρια κοκαΐνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 5.775 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  • 70 γραμ. κοκαΐνης,
  • 11.355 ευρώ,
  • 3 κινητά τηλέφωνα και
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας»