ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βιασμός 12χρονης: Ο δικηγόρος του 57χρονου «Μιχάλη» ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να μελετήσει τη δικογραφία

«Ο 'Μιχάλης' δεν έχει σχέση με τον βιασμό και τις κατηγορίες για μαστροπεία»

Βιασμός 12χρονης: Ο δικηγόρος του 57χρονου «Μιχάλη» ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να μελετήσει τη δικογραφία

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος δικηγόρος του 57χρονου «Μιχάλη» ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί ο εντολέας του προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία.

Ο συνταξιούχος ναυτικός βρέθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, καθώς εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Θεοδωρόπουλος στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια, επανέλαβε πως ο 57χρονος δεν έχει σχέση με τις κατηγορίες του βιασμού και της ασέλγειας που του αποδίδονται, «παρά μόνο τη διευκόλυνε για πράξεις ακολασίας μέσω ίντερνετ».

«Όσοι διασπείρουν πληροφορίες πως ο ‘Μιχάλης’ έχει συνευρεθεί με τη 12χρονη, είναι άσχετοι με τη δικογραφία και θα γίνουν μηνύσεις. Ο κατηγορούμενος δεν έχει συνευρεθεί ποτέ με την ανήλικη, δεν στέκουν τα αδικήματα του βιασμού ή της ασέλγειας για τα οποία βρέθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας, παρά μόνον της διευκόλυνσης πράξεων ακολασίας μέσω του ίντερνετ» είπε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Και συνέχισε: «Ζήτησα προθεσμία για να ενημερωθώ για τη δικογραφία, ο ‘Μιχάλης’ δεν έχει σχέση με τον βιασμό και τις κατηγορίες για μαστροπεία, που αποδίδονται σε άλλους κατηγορούμενους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι άνθρωπος μεγάλης ηλικίας, οικογενειάρχης, ο οποίος είχε επαφή μέσω ίντερνετ με μια κοπέλα που του έλεγε πως είναι 20 ετών. Δεν την είδε ποτέ από κοντά και δεν γνωρίζει πως μπλέχτηκε το ψευδώνυμό του στην εφαρμογή Blindchat».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.