Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Μαρτυρίες για παράξενη συμπεριφορά του δερματολόγου απέναντι σε νεαρά κορίτσια

Το βράδυ της Τετάρτης, έξω από το γραφείο του 65χρονου δερματολόγου άγνωστοι έγραψαν με σπρέι συνθήματα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Μαρτυρίες για παράξενη συμπεριφορά του δερματολόγου απέναντι σε νεαρά κορίτσια

Στο «φως» της δημοσιότητας, έρχονται ανατριχιαστικές πληροφορίες για τον ένα από τους πέντε νέους συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, οι οποίοι πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο.

Ειδικότερα, υπάρχουν μαρτυρίες για την παράξενη συμπεριφορά απέναντι σε νεαρά κορίτσια του δερματολόγου και πολύτεκνου πατέρα, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε τουλάχιστον δύο φορές σε βάρος της 12χρονης έναντι αμοιβής.

«Επειδή τον θεωρούσαν καλό γιατρό είχα στείλει και την κόρη μου. Μου είπε ότι δεν ήθελε να ξαναπάει γιατί δεν της άρεσε η συμπεριφορά του. Της έλεγε ότι είναι ωραία κοπέλα και άλλα. Με πήρε και μια ξαδέλφη μου που μου είπε ότι ρίχτηκε στην εγγονή της και δεν ήθελε να πάει ξανά στον γιατρό» τόνισε στην ΕΡΤ ένας κάτοικος της περιοχής όπου διατηρεί γραφείο ο δερματολόγος.

Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν και τα σχόλια των ασθενών του στο διαδίκτυο, όπου οι κριτικές είναι ιδιαίτερα αρνητικές.

Το βράδυ της Τετάρτης, έξω από το γραφείο του 65χρονου δερματολόγου και πατέρα 5 παιδιών, άγνωστοι έγραψαν με σπρέι συνθήματα, όπως «βιαστής» και «παιδόφιλος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις από τους πέντε νέους συλληφθέντες για την πολύκροτη υπόθεση είναι Έλληνες και οι άλλοι δύο αλλοδαποί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.