ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Βιασμός 12χρονης: Πάνω από 35 παιδοβιαστές στο «μικροσκόπιο» των αρχών – O Η.Μίχος ήταν ο «Jeffrey Epstein» του Κολωνού

Πολυεπίπεδες έρευνες για προσδιοριστεί το πραγματικό μέγεθος της εγκληματικής οργάνωσης

Βιασμός 12χρονης: Πάνω από 35 παιδοβιαστές στο «μικροσκόπιο» των αρχών – O Η.Μίχος ήταν ο «Jeffrey Epstein» του Κολωνού

Στην «κόκκινη λίστα» της Ασφάλειας, βρίσκονται περισσότερα από 35 άτομα, βιαστές του διαδικτύου, σκληροί παιδόφιλοι που περνούσαν το κατώφλι του οίκου ανοχής στο Γκάζι και συνεργοί του κομματάρχη της ΝΔ Ηλία Μίχου ο οποίος βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη από τον Κολωνό.

Πρόκειται για μία τεράστια εγκληματική οργάνωση σωματεμπορίας και εκπόρνευσης παιδιών και πλέον συγκρίνεται με υποθέσεις σαν αυτή του εκατομμυριούχου Jeffrey Epstein που είχε συλληφθεί στις ΗΠΑ και «αυτοκτόνησε» στις φυλακές της Νέας Υόρκης.

Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι σε κάθε επίσκεψη το παιδί το βίαζαν μέχρι πέντε «πελάτες»-κτήνη και τα χρήματα τα έδιναν στον Μίχο, χωρίς η ανήλικη να γνωρίζει το παραμικρό.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο παιδεραστής – μαστροπός πρόλαβε να κλείσει 20-25 ραντεβού για τη 12χρονη από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες πληροφορίες που θέλουν 60-80 άνδρες να βίασαν το μικρό κορίτσι στον οίκο ανοχής του Κεραμεικού!

Οι Αρχές πάντως πιστεύουν ότι ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής αποτελούσε άντρο παιδεραστών που πήγαιναν για να βιάσουν όχι μόνο την ανήλικη, αλλά και άλλα παιδιά…

Οι έρευνες, διεξάγονται σε τρία διαφορετικά επίπεδα με αρκετούς από αυτούς να έχουν ταυτοποιηθεί και να είναι θέμα χρόνου η έκδοση ενταλμάτων για τη σύλληψη τους.

Στο πρώτο επίπεδο ερευνών, βρίσκονται ο ηλικίας περίπου 40 ετών, διαχειριστής αλυσίδας οίκων ανοχής του κέντρου, ανάμεσα στους οποίους και το «κόκκινο σπίτι του μαρτυρίου» όπου ο Μίχος οδήγησε πέντε φορές το 12χρονο κοριτσάκι για να βιαστεί από παιδόφιλους στο υπόγειο δίκτυο που είχε στήσει.

Ο συγκεκριμένος, είναι ταυτοποιημένος και είναι θέμα τακτικής των profilers της ΕΛ.ΑΣ πότε θα αποφασιστεί η σύλληψη του. oikos-anoxis-kolonos-12

Στο ίδιο επίπεδο ερευνών είναι και οι τρεις μυστηριώδεις άγνωστοι με τα μικρά ονόματα Μιχάλης, Ιωσήφ και Δημήτρης για τους οποίους υπάρχει μερική ταυτοποίηση και αυτό που απαιτείται είναι χρόνος μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Σε αυτή την κατηγορία, υπάρχει και ένας αστυνομικός που κατονόμασε η μικρή στην 3η κατάθεση της, φίλος του Μίχου και φέρεται να γνώριζε πράγματα για τις έκφυλες δραστηριότητες του. oikos-anoxis-kolonos-1

Στο δεύτερο επίπεδο, οι έρευνες των αρμοδίων αξιωματικών, δεν έχουν προχωρήσει στο στάδιο της ταυτοποίησης συγκεκριμένων προσώπων.

Αυτό το κομμάτι, αφορά στους περίπου 25 σκληροπυρηνικούς παιδόφιλους τους οποίους διαχειριζόταν αποκλειστικά ο Μίχος και τους έκλεινε ραντεβού στον οίκο ανοχής για να ξεσπάσουν τη διαστροφή τους, στο άγουρο κορμάκι της μικρής για μια χούφτα ευρώ.

Η έρευνα επικεντρώνεται στην αποκωδικοποίηση του τρόπου επικοινωνίας και συνεννόησης του 53χρονου με τους πελάτες – βιαστές προκειμένου να ξεσκεπαστεί η ταυτότητα τους. Κομβικό σημείο, τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ στο κινητό και το τάμπλετ του Μίχου.

Τέλος, το τελευταίο σκέλος της πολυεπίπεδης έρευνας αφορά στους διεστραμμένους παιδεραστές του διαδικτύου.

Ήδη από αυτό το γκρουπ έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι τρεις πλην του Γιάννη Σοφιανίδη που έχερι ήδη προφυλακιστεί αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στην 33η ανακρίτρια για να απολογηθούν.

Σε αυτή την κατηγορία των «διαδικτυακών βιαστών» τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα, τα ψηφιακά ίχνη υπάρχουν και οι πληροφορίες λένε ότι αναμένεται να συλληφθούν 6 με 7 άτομα.

Την ίδια ώρα η 37χρονη μητέρα της μαθήτριας, μετά την απόφαση των αρχών να οδηγηθεί στη φυλακή, πέρασε την πρώτη νύχτα στην απομόνωση.

Σε ένα κελί του 1ου ορόφου, στο Αναρρωτήριο της Γυναικείας Πτέρυγας του σωφρονιστικού καταστήματος, λίγα μόλις μέτρα από το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, οι δύο προφυλακισμένες μητέρες θα μοιράζονται το ίδιο καρτοκινητό τηλέφωνο που βρίσκεται έξω από την πόρτα του κελιού της Πισπιρίγκου, ενώ δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα προαυλίζονται τις ίδιες ή διαφορετικές ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.