Βιασμός 14χρονης από αστυνομικό στη Λέσβο: Φόβοι ότι δεν είναι το μόνο θύμα του – Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του

Πώς «παγίδευσε» την ανήλικη

Βιασμός 14χρονης από αστυνομικό στη Λέσβο: Φόβοι ότι δεν είναι το μόνο θύμα του – Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του

Σαν βόμβα, έσκασε στη Λέσβο η είδηση ότι ένας 53χρονος προπονητής βόλεϊ και εν ενεργεία αστυνομικός βίασε ανήλικη αθλήτριά του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 53χρονος ήταν υπεράνω πάσης υποψίας για αυτό και οι γονείς των κοριτσιών της τοπικής ομάδας τον είχαν εμπιστευτεί, ώστε να μεταφέρει τα ανήλικα κορίτσια στα σπίτια τους μετά το τέλος των προπονήσεων.

Ο 53χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά περίπου έξι και τριών ετών.

Στο νησί έχουν παγώσει όλοι όσοι τον γνώριζαν και σύμφωνα με πληροφορίες εκφράζονται φόβοι ότι η 14χρονη κοπέλα ίσως να μην είναι το μοναδικό θύμα του.

Άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά αδυνατούν να πιστέψουν πόσο καλά έκρυβε τα αρρωστημένα του ένστικτα

Πώς «παγίδευσε» την ανήλικη

Ο 53χρονος εκτός από αστυνομικός ήταν πασίγνωστος προπονητής βόλεϊ στο νησί, το οποίο όπως όλα δείχνουν, χρησιμοποιούσε για να προσελκύει ανήλικα κορίτσια και να επιδίδεται στα αρρωστημένα γούστα του.

Κατηγορείται ότι από τον Ιανουάριο του 2022 συστηματικά ικανοποιούσε τα βρώμικα θέλω του πάνω στο ανήλικο κορίτσι, το οποίο τότε δεν είχε κλείσει ακόμα τα 14 έτη.

Τους τελευταίους δύο μήνες της είχε ζητήσει αρκετές φορές να βρεθούν μόνοι τους, ενώ συνεχώς προσπαθούσε να την πείσει να βιντεοσκοπήσει τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Ο 53χρονος διατηρούσε ψεύτικο λογαριασμό στο facebook, προκειμένου να συνομιλεί με την 14χρονη.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του

Η παρατηρητικότητα της μητέρας της 14χρονης φαίνεται πως συντέλεσε καθοριστικά ώστε να αποκαλυφθεί η διαστροφή του 53χρονου αστυνομικού που φέρεται να ασελγούσε συστηματικά σε βάρος της κόρης και να τη βίασε «σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία».

Η μητέρα που διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά έψαξε το κινητό της κόρης της και βρήκε ένα χυδαίο μήνυμα που είχε στείλει ο αστυνομικός στην κόρη της.

«Υπήρχε ένας φόβος στη μικρή ο οποίος ευτυχώς επειδή είμαι πάρα πολύ κοντά και με τα δύο μου τα παιδιά το κατάλαβα αμέσως και κοίταξα το κινητό της», είπε και πρόσθεσε: «Δυστυχώς δεν πρόλαβα γιατί ο “κύριος” ήταν πολύ έξυπνος λόγω της ιδιότητας του».

Η μητέρα της 14χρονης πρόσθεσε ακόμη ότι ο 53χρονος «την εκβίαζε. Δεν μου είπε με ποιο τρόπο. Την εκβίαζε. Βρήκανε πάρα πολλά πράγματα μέσα σε ένα δωμάτιο του σπιτιού του όπως και στο κινητό του με ηλικίες 12 εως 15χρόνων».

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός

Από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. διατάχθηκε ΕΔΕ και ο αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, να εκφράζει την οργή του.

«Δεν υπάρχει θέση στην ΕΛ.ΑΣ. για επίορκους, για τους ελάχιστους που δεν τιμούν τη στολή τους. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων των Σωμάτων Ασφαλείας συνέλαβε έναν αστυνομικό για βιασμό ανηλίκου», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ο κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους συνελήφθη ύστερα από καταγγελία του θύματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, ο αστυνομικός συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022, κατόπιν εντάλματος σύλληψης, και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.