Του χρόνου τέτοια εποχή όλα θα είναι διαφορετικά...

Βίντεο: Αστυνομικοί του Λος Άντζελες πήγαν για να πουν σε γυναίκα να μην κάνει φασαρία και της σκότωσαν τον σκύλο!

Απίστευτη αναλγησία από τους εκπροσώπους του νόμου

Βίντεο: Αστυνομικοί του Λος Άντζελες πήγαν για να πουν σε γυναίκα να μην κάνει φασαρία και της σκότωσαν τον σκύλο!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Στο Λος Άντζελες (ΗΠΑ), μια γυναίκα γιόρταζε τη νίκη των Νικς στο NBA όταν μια γειτόνισσα κάλεσε την αστυνομία για τον θόρυβο… 20 αστυνομικοί εμφανίστηκαν και πυροβόλησαν τον σκύλο της, έναν «επικίνδυνο» Γκόλντεν Ντουντλ, όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της.

Δυστυχώς οι ΗΠΑ, έχουν γίνει ένα αστυνομικό κράτος όπου πυροβολούν τον σκύλο μέσα στο σπίτι των πολιτών.

Ακόμα και οι αστυνομικοί που έκαναν αυτήν την πράξη το έχουν μετανιώσει αλλά πλέον είναι πολύ αργά. Ο σκυλάκος δεν γυρίζει πίσω και διέλυσαν την καρδιά της ιδιοκτήτριάς του.

Πολλοί μή φιλόζωοι δεν μπορούν ή μάλλον δεν θέλουν να καταλάβουν πως για πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν τύχει καλής συμπεριφοράς από την Ανθρωπότητα και είναι μόνοι τους, ένας σκύλος ή μία γάτα ή και κροκόδειλος, ότι θέλει ο καθένας, είναι μια σωτηρία για τους ίδιους.

Το κακό είναι ότι ούτε οι αστυνομίες το καταλαβαίνουν.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.