Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Βίντεο: Η ουκρανική αστυνομία «ψεκάζει» με σπρέι πιπεριού ηλιωμένο

Προσπάθησε να βοηθήσει νεαρό που συνελήφθη με σκοπό να σταλθεί στην πρώτη γραμμή

Βίντεο: Η ουκρανική αστυνομία «ψεκάζει» με σπρέι πιπεριού ηλιωμένο

Ένας 76χρονος γιατρός ξυλοκοπήθηκε και ψεκάστηκε με σπρέι πιπεριού από αστυνομικούς στο Κίεβο.

Η αστυνομία του Ζελένσκι ξυλοκόπησε και απήγαγε έναν άνδρα με σκοπό να τον στείλει στην πρώτη γραμμή του μετώπου με εκπαίδευση… τριών ημερών.

Η κοπέλα του προσπάθησε να τον προστατεύσει – και δέχτηκε επίθεση.

Στη συνέχεια, ένας 76χρονος γιατρός έσπευσε να τον σώσει. Ένας ηλικιωμένος άνδρας.

Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στη σωτηρία των άλλων.

Και ήταν σε αυτόν που η αστυνομία αποφάσισε να δείξει όλη της τη «δύναμη».

Η κατάσταση στην Ουκρανία έχει ξεφύγει, είναι σαφές ότι η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει να πολεμάει έναν πόλεμο τον οποίο χάνει και ήδη έχει εξαφανιστεί ένα μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.