ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Βίντεο: Η Βραζιλία είναι μία άγρια χώρα – Μάχη «ρουτίνας» μεταξύ συμμοριών σε φαβέλα

Βίντεο: Τιμωρούν τους κλέφτες πυροβολώντας τα χέρια τους!

Βίντεο: Η Βραζιλία είναι μία άγρια χώρα – Μάχη «ρουτίνας» μεταξύ συμμοριών σε φαβέλα

Η Βραζιλία είναι μια άγρια χώρα από άποψη εγκληματικότητας και δυσχερειών στην έννομη τάξη όπως αποδεικνύεται και από τα βίντεο που δημοσιεύουμε σήμερα.

Στο πρώτο βλέπουμε μία μέρα ρουτίνας μέσα σε μία φαβέλα, όπου συμμορίες πυροβολούνται μεταξύ τους με βαρύ οπλισμό και οι κάτοικοι παρακολουθούν σαν να πρόκειται για ταινία με πολλούς από αυτούς μάλιστα να γελούν.

Αυτό το κάνουν ενώ οι σφαίρες σφυρίζουν πάνω από τα κεφάλια τους.

https://twitter.com/_Savage__boi/status/1730670448621293892

Στο επόμενο βίντεο, απεικονίζεται πως τιμωρούνται οι κλέφτες στις φαβέλες. Τους πυροβολούν τα χέρια!

Είναι σίγουρα μία όμορφη, εντυπωσιακή χώρα, αγαπημένη στον πλανήτη για πολλούς λόγους, ακόμα και για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά τα προβλήματα της σε ό,τι αφορά τη δημόσια τάξη τα έχει και είναι και σοβαρά.

Λόγω της μεγάλης φτώχειας των λαϊκών στρωμάτων είναι γνωστό ότι η βραζιλιάνικες μεγαλουπόλεις έχουν «τεχνητές επεκτάσεις» στα πλευρά τους, τις λεγόμενες «φαβέλες».

Παραγκουπόλεις που αποτελούνται από αυθαίρετα κτίσματα φτιαγμένα από οτιδήποτε υλικό μπορεί να φανταστεί κανείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσα εκεί, το έγκλημα βασιλεύει και θριαμβεύει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.