Βίντεο: Μαζική πυραυλική επίθεση των Ρώσων με cruise στο Νικολάεφ – Ετοιμάζονται για την προέλαση προς Οδησσό

11 ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν αποθήκες δυτικών όπλων στην πόλη

Βίντεο: Μαζική πυραυλική επίθεση των Ρώσων με cruise στο Νικολάεφ – Ετοιμάζονται για την προέλαση προς Οδησσό

Oι ρωσικές δυνάμεις αεροναυτικές δυνάμεις προχώρησαν σε μαζικό πυραυλικό χτύπημα σε ουκρανικές αποθήκες οπλισμού και πυρομαχικών στο Νικολάεφ. 

Η επίθεση έγινε από αεροσκάφη, αλλά και πολεμικά πλοία.

Συνολικά 11 ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν στόχους με όπλα δυτικής κατασκευής στην πόλη που αποτελεί βασικό στόχο των Ρώσων προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την κατάληψη της Οδησσού.

Συγκεκριμένα καταστράφηκαν αντιαρματικοί Javelin, NLAW, πυρομαχικά των 152 και των 155 χλστ. κλπ.

Μία ρωσική Στρατιά από 20.000 άνδρες ετοιμάζεται στην Χερσώνα να ξεκινήσει την επίθεση στην Οδησσό, συνεπικουρούμενη από 5.000 άνδρες που θα εξορμήσουν από την Υπερδνειστερία.

Σε δεύτερη φάση και αφού καθαριστεί η θαλάσσια περιοχή από ναρκαλιευτικά του ρωσικού Ναυτικού, θα μεταφερθούν 3.000 πεζοναύτες δια θαλάσσης. Επίσης θα συμμετάσχουν και 2.000 αλεξιπτωτιστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.