ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βίντεο: Ουκρανική φάλαγγα καταστρέφεται ολοσχερώς στο Ιζίουμ

Το πεδίο του Ντόνμπας βολεύει τους Ρώσους

Βίντεο: Ουκρανική φάλαγγα καταστρέφεται ολοσχερώς στο Ιζίουμ

Oι Ουκρανοί προσπαθούν να ενισχύσουν τις δυνάμεις τους στην περιοχή του Ιζίουμ για να εμποδίσουν τους Ρώσους να προελάσουν προς νότια καθώς αυτό θα είναι καταστροφικό για τους Ουκρανούς γιατί θα έχει ως συνέπεια την περικύκλωσή τους.

Οι Ουκρανοί στο πεδίο των μαχών του Ντόνμπας είναι υποχρεωμένοι να πολεμήσουν τακτικά με βαρύ οπλισμό που σημαίνει πως χρειάζονται εφοδιοπομπές και εκτενή χρήση με φάλαγγες οχημάτων.

Αυτό τους καθιστά ευάλωτους απέναντι στους Ρώσους που απλώς τους περιμένουν, τους στοχοποιούν με drones και εν συνεχεία το ρωσικό Πυροβολικό αναλαμβάνει δράση όπως έγινε και στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από το ρωσικό ΥΠΑΜ.

Σε αυτό απεικονίζεται η ολική καταστροφή μίας ουκρανικής φάλαγγας.

Το είδος πολέμου στο Ντόνμπας είναι πολύ πιο συμβατό για τους Ρώσους παρά για τους Ουκρανούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Erdsve/status/1521461026163761154

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.