
Ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο συνέβη κάπου στην Κίνα και δείχνει γιατί πολλές φορές δεν πρέπει οι άνθρωποι να ανακατεύονται σε άλλων τις υποθέσεις.
Ένας Κινέζος τριγυρνούσε ημίγυμνος στο δρόμο και κάποιοι από τους περαστικούς επιχείρησαν να τον ταπεινώσουν.
Το μόνο που πέτυχαν ήταν να ξυλοκοπηθούν αγρίως από τον ημίγυμνο άντρα και μάλιστα στον έναν από αυτούς του έδωσε μία κλοτσιά στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πάθει επιληπτικό σοκ όπως φαίνεται στο βίντεο, που σημαίνει εγκεφαλική ζημιά.
🚨⚡They thought he was naked, so they gathered around him to humiliate him — but the opposite happened. pic.twitter.com/tFhuqRJPHs
— RussiaNews 🇷🇺 (@mog_russEN) December 20, 2025
Δεν είναι γνωστό εάν το θύμα επιβίωσε ούτε πια είναι η τύχη του άνδρα που ξυλοκόπησε τους πάντες.
Βέβαια η αστυνομία στην Κίνα είναι αμείλικτη με τέτοιους τύπους.
Όμως, όλα θα είχαν αποφευχθεί εάν κοιτούσαν τη δουλειά τους και δεν ασχολούνταν με την εμφάνισή του.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.