ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: 30χρονος το έσκασε από Ψυχιατρική κλινική και παρενόχλησε σεξουαλικά 18χρονες

Ο δράστης είχε κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχό του

Βόλος: 30χρονος το έσκασε από Ψυχιατρική κλινική και παρενόχλησε σεξουαλικά 18χρονες

Μια τρομακτική εμπειρία βίωσαν, το βράδυ της Πέμπτης, δυο 18χρονες που έκαναν βόλτα στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου στον Βόλο, όταν ένας 30χρονος άνδρας, τις πλησίασε από πίσω και ακούμπησε τα γεννητικά του όργανα στο σώμα της μιας.

Οι δυο 18χρονες έπαθαν σοκ όταν αντιλήφθηκαν ότι ο δράστης είχε κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχό του και έβαλαν τις φωνές καλώντας σε βοήθεια.

Κοντά τους έτρεξαν κάποιοι που ακινητοποίησαν τον σάτυρο και ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στο τμήμα.

Εκεί, αποκαλύφθηκε ότι ο 30χρονος άνδρας το είχε σκάσει από την Ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Βόλου όπου ήταν ενταγμένος σε πρόγραμμα αποασυλοποίησης, καθώς είναι ψυχικά διαταραγμένος.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε την Παρασκευή στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, αλλά διατάχθηκε η ακούσια νοσηλεία του στο Ψυχιατρείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.