ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βόλος: 35χρονος άνδρας μαχαίρωσε 43χρονο μετά από λογομαχία

Ο δράστης και ο πατέρας του αμέσως μετά το επεισόδιο έβαλαν δύο βαλίτσες στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν

Βόλος: 35χρονος άνδρας μαχαίρωσε 43χρονο μετά από λογομαχία

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε χωριό στο Πήλιο, όταν ένας 35χρονος άνδρας μαχαίρωσε έναν 43χρονο έπειτα από λογομαχία.

Ειδικότερα, το επεισόδιο μεταξύ των δύο δραστών που είναι γείτονες, ξεκίνησε από λογομαχία, λόγω προσωπικών διαφορών, οι τόνοι ανέβηκαν και κάποια στιγμή ο 35χρονος, μπροστά στον πατέρα του, που επίσης βγήκε από το σπίτι, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα τον 43χρονο.

Στο σημείο της συμπλοκής και του τραυματισμού δεν κλήθηκε ασθενοφόρο και τον τραυματία μετέφερε στο Νοσοκομείο η σύζυγός του, με ιδιωτικό αυτοκίνητο.

Ο 35χρονος δράστης και ο πατέρας του, αμέσως μετά το επεισόδιο έβαλαν βιαστικά δύο βαλίτσες στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν και παρά τις αναζητήσεις δεν μπόρεσε να εντοπιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάσταση της υγείας του 43χρονου είναι σταθερή, καθώς χειρουργήθηκε στην κοιλιακή χώρα και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.