Βόλος: 40χρονος απείλησε μέσα σε πολυκατάστημα τη σύντροφό του ότι θα την εξαφανίσει

Ο άνδρας παραδέχτηκε ότι έβρισε και απείλησε τη γυναίκα γιατί είχε πιεί

Βόλος: 40χρονος απείλησε μέσα σε πολυκατάστημα τη σύντροφό του ότι θα την εξαφανίσει

Την 40χρονη σύντροφό του έβρισε και απείλησε σε πολυκατάστημα παιχνιδιών στον Βόλο, ο συνομήλικος σύντροφός της, που χθες αθωώθηκε για εξύβριση καθώς η γυναίκα ανακάλεσε την έγκληση σε βάρος του.

Να σημειωθεί πως η υπόθεση ζητήθηκε να διευθετηθεί μέσω της ποινικής διαμεσολάβησης.

Οι δύο σύντροφοι που είναι και γονείς ανήλικων παιδιών, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου βρίσκονταν στο πολυκατάστημα, όταν ο άνδρας μάλωσε μαζί της, την έβρισε και την απείλησε ότι θα την εξαφανίσει.

Η γυναίκα έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, ο σύντροφός της συνελήφθη και χθες η υπόθεση εκδικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Ο άνδρας παραδέχτηκε ότι έβρισε και απείλησε τη γυναίκα γιατί είχε πιεί, ενώ η παθούσα κατάθεσε ότι κουράστηκε από την ένταση που υπάρχει μεταξύ τους και θέλει να τα βρουν δια της ποινικής διαμεσολάβησης.

Η ίδια πρόσθεσε ότι ο άνδρας είχε πιει και την έβρισε, ανακάλεσε την έγκληση και ο 40χρονος αθωώθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά η δίκη αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο, οπότε και το Δικαστήριο θα εξετάσει την υπόθεση ξανά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.